Kövess minket

Hiphop

Lil Pump újrahasznosította az egyik dalát az XXL freestyle-jában

Mint mikor feleléskor elkezdesz másról beszélni, mint ami a téma.

Megosztva

Forrás:

Ski Mask, Smokepurpp, Stefflon Don, és J.I.D után Lil Pump is megmutatta, hogyan nyomja a freestyle-t az XXL magazin legújabb videójában…legalábbis részben.

Az év feltörekvő rappereit tartalmazó XXL Freshman lista résztvevői mindannyian részt vesznek a magazin által szervezett freestyle-okban, gyakorlatilag itt lehet igazán bizonyítani, hogy az ember mennyire képes csettintésre szövegelni. Ez persze nem feltétlenül mindenkinek az erőssége, vannak, akik inkább szeretik végiggondolni a szövegeiket, de tekintve, hogy sok mai trap rapper csak úgy behuppan a stúdióba és egy pár perc alatt kész is az új szám, csak nem okoz nehézséget egy közel 1 perces freestyle kisütése, ugye?

Háááát, maradjunk annyiban, hogy Lil Pumpnak ez csak félig sikerült, mivel a mindössze 50 másodperces freestyle-ja végét az „Esskeetit” című dalából copy-pastelte át. Persze ne legyünk igazságtalanok, nem ő az első, aki újrahasznosította egy dalát az XXL freestyle videójához, rengetegen nyomták már el a Freshman cyphert úgy, hogy  a sorok végül egy későbbi dal formájában kaptak új életre (pl. Desiigner – Tiimmy Turner), de Pump esete azért más, mert az „Esskeetit” már akkor kint volt, mikor az alábbi videót rögzítették.

Hátra van még BlocBoy JB, YBN Nahmir, Wifisfuneral, és Trippie Redd.

[vembed youtube=”t-bR-wCmrq0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés