Kövess minket

Bulvár

Lil Reese túlélte, hogy nyakon lőtték, de 1 millió dollár alatt nem meséli el a sztoriját

Szerinte ez nagyobb sztori, mint mikor 50 Centre lőttek rá.

Megosztva

Forrás:

Chicagói drill rapper, Lil Reese nemrég egy csúnya utcai fegyveres támadás áldozata volt. Chief Keef spanját, aki anno a híres „Don’t Like” című dalon is vendégeskedett súlyos állapotban szállították kórházba, ismeretlen támadója konkrétan nyakon lőtte, így sokáig kérdéses volt, hogy életben marad-e, de a rapper szerencsére fel fog épülni.

Törtenetére többen is kíváncsiak lennének, el is kezdték egyesek találgatni Twitteren, hogy vajon kinek ad majd interjút Reese, ki hozza le az exkluzív sztorit a támadásáról. Hát, most úgy néz ki, hogy maximum valami milliomos drill rajongó lesz képes kérdezni az esetről, mivel a rapper kijelentette, hogy 1 millió dollár alatt nem nyilatkozik.

Mondd meg neki, hogy 1 millió dollárt kérek a sztoriért cserébe, ez nem egy kamu történet, és nincs ingyen. Ez az egész nagyobb, mint 50 Cent, Rick Ross, vagy akárki más sztorija…” – válaszolta Reese egy random Twitterezőnek, aki felvetette, hogy a hiphop blogger Vlad biztosan rámegy majd az interjúra.

[twitter]https://twitter.com/LilReese300/status/1195891390988914689[/twitter]
Vlad amúgy válaszolt is, hogy természetesen nem fizet ennyi pénzt, és szerinte ennek még az 1%-át se fogja senki kiperkálni a rappernek, mindenesetre örül, hogy túlélte a támadást. Talán mégsem akkora sztori, mint 50 Cent, vagy Rick Ross meglövése, és Lil Reese kicsit elszámította magát.

[twitter]https://twitter.com/djvlad/status/1195902116914749440[/twitter]
(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés