Kövess minket

Bulvár

Lil Tay: „Nem haltam meg”

Megosztva

Mégsem halt meg Lil Tay, a netes gyereksztár és rapper.

Tay a TMZ-hez juttatott el egy közleményt, melyben arról ír, hogy feltörték a hivatalos Instagram fiókját és ezért került ki a poszt az oldalára, mely az ő és testvére halálhírét terjesztette.

Szeretném tisztázni, hogy a bátyám és én életben és biztonságban vagyunk, de teljesen összetört a szívem, és még a megfelelő szavakat sem találom erre az egészre. Ez egy nagyon traumatizáló 24 óra volt. Tegnap egész nap végtelenül szívszorító és könnyes telefonhívásokkal bombáztak a szeretteim, miközben próbáltam rendezni ezt a zűrzavart. Az Instagram-fiókomat egy harmadik fél kompromittálta, és arra használta, hogy megrázó félinformációkat és pletykákat terjesszenek rólam, olyannyira, hogy még a nevem is téves volt. A hivatalos nevem Tay Tian, nem pedig „Claire Hope”” – írta a közleményben Tay, aki azóta visszakapta az Insta oldalát, a posztot pedig törölték.

Azt nem tudni, hogy miért tartott Tay-nek ennyi ideig életjelet adni magáról, pláne, hogy közben több weboldal is felkereste a szeretteit és a menedzserét, akik nem tudták megerősíteni a halálhírét. Eközben az internet detektívek is nyomoztak, kiderült, hogy a rendőrség sem tud a lány haláláról, sőt egy poszt is elkezdett terjedni, melyet elvileg Tay testvére osztott meg, amiben azt írta, hazugság az egész halálhír. Utóbbit nehezen lehetett leellenőrizni, mivel Tay bátyjának privát az Insta oldala.

Mint korábban írtuk Lil Tay 2018-ban, kilencéves korában vált híressé, miután a közösségi médiában pénzkötegekkel és sportkocsikkal fotózkodott, miközben káromkodva keménykedett a kamerába. Rap dalokat is megjelentetett, köztük a „Money Way” című virális trekket, mely az akkoriban divatos Lil Pump stílusában készült el. Lil Tay trollkodásai és más netes celebekkel, például a Bhad Bhabie-vel való beefjei egy ideig a közbeszédben tartották, de sokan a szüleit kritizálták, amiért hagyják, hogy a fiatal lányuk ilyen vulgáris eszközökkel legyen híres. A támadások közepette Lil Tay egyszer csak visszavonult a civil életbe. Insta oldalára utoljára 2020-ban posztolt egy XXXTentacion gyászposztot.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés