Kövess minket

Aztaa

Lil Twist elmesélte, miként vitte el a füves balhét a tini Justin Bieber helyett

„Egyszer csak felhívott a menedzsmentje, hogy vállaljam magamra a füvezést, hisz én úgy is rapper vagyok” – mesélte Twist egy interjúban.

Megosztva

Forrás:

Young Money rapper, Lil Twist nemrég egy interjúban árulta el, hogy anno a 2010-es évek elején ő vitt el Justin Bieber helyett egy füves cigi miatt kialakult balhét.

Twist, Justinhoz hasonlóan már gyerekkora óta zenéléssel foglalkozik, első kislemeze, a „The Texas Twist” 10 éves korában jelent meg, 12 évesen pedig már Lil Wayne előtt lépett fel, aki amúgy a kiadójához is leszerződtette. A fiatal rapper több a szórakoztatóiparban dolgozó kortársával jóban volt, többek közt az akkor még tini Justin Bieberrel is, akivel hamar haverok lettek.

Twist a Mina SayWhat podcastban emlékezett vissza ezekre a korai időkre, különösképp arra, mikor Justin helyett ő vállalt át egy füvezős ügyet. Habár Twist szerint ő és Justin is füveztek fiatalon, mikor Bieber lebukott, a menedzsmentje Twistet hívta fel, hogy vállalja át a büntetést.  

„Justin menedzsmentje évekig térdelt a nyakomon, képletesen szólva, csak hogy a másik oldal tiszta maradjon. Ha füvezéssel gyanúsították volna meg Justint a karrierje elején, az nagyon hátrányosan érintette volna. Egyszer csak felhívott a menedzsmentje, és megkérdezték, hogy tényleg szeretem-e Justint. Én mondtam, hogy igen, mire ők azzal jöttek, hogy akkor vállaljam magamra a füvezést, hisz én úgyis egy rapper vagyok, aki jóban van Lil Wayne-nel, nekem ebből úgysem lesz komoly bajom” – mondta Twist, és hozzátette, hogy később a bulvárlapok csomó Justinnel kapcsolatos botrányt rátereltek, és emögött is a menedzsment manipulációját látja.

A rapper szerint mindezek ellenére jó is származott abból, hogy Justinnel lógott, hisz lehetőségekhez jutott ezáltal. Twist az interjú után egy közleményt is kiadott, melyben leírta, hogy az anti-rasszista tüntetések miatt kötelességének érezte, hogy elmondja a saját élményét, melyben gyakorlatilag egy fekete előadóval mosdattak egy fehér srácot. Justin Bieberrel konkrétan állítása szerint amúgy nincs beefje, Justin teamje pedig tagadja a vádakat.

[vembed youtube=”VURL36RAtZQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük