Kövess minket

Hiphop

Lil Uzi új albuma lehet az első listavezető hiphop album az évben

Megosztva

Ha igaznak bizonyulnak a várakozások, Lil Uzi Vert múlt pénteken megjelent The Pink Tape lemeze lehet 2023 első olyan hiphop albuma, mely vezetni tudja a hivatalos amerikai albumeladási listát.

Az előrejelzések elsőként 200 és 250 ezer darab közötti eladást prognosztizáltak. Sajnos ez a szám azóta csökkent az elmúlt egy-két hét során, és a Hits Daily Double által közölt információk szerint Lil Uzi most már 165 ezer példányt eladására számíthat az első héten. Bár ez nagyon tiszteletreméltó, még mindig elég alacsony egy olyan albumtól, amely az első helyre készül. Akárhogy is, ez nagyon nagy győzelem a hiphop egésze számára, mely 2023-ban nem tudott listavezető albumot kitermelni, még a nemrég megjelent új Young Thug cuccal sem. Eközben a country zenét játszó Morgan Wallen 15 hete dominálja a Billboard listáját.

Lil Uzi amúgy beígért egy új projektet a fanjainak, cserébe azt kérte tőlük, hogy repítsék az első helyre a The Pink Tape-et, ezzel is motivációt adva nekik a további streameléshez.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés