Kövess minket

Hiphop

Lil Uzi Vert csatlakozott JAY-Z Roc Nation családjához

Tényleg JAY-Z kiadója fogja visszarángatni Uzi-t a visszavonulásból?

Megosztva

Forrás:

Új tagja van JAY-Z Roc Nation családjának, aki nem más, mint Lil Uzi Vert. A Philly rapper elvileg ugyan visszavonult, de a zenéjének háttérbe szorítása mögött igazából a Generation Now nevű kiadójával való vitája áll. Uzi állítja, a kiadó nem engedi megjelentetni a következő, már jó ideje beharangozott és felhypeolt „Eternal Atake” című második stúdióalbumát, miközben a label vezetője, DJ Drama szerint bármikor droppolhatná a lemezt, ők nem állnak az útjába, csak Uzi csinálja a feszkót. Akármi is az igazság, patthelyzet alakult ki, és itt jön a képbe JAY-Z Roc Nation-je.

[instagram]Bvb7HxqnRf3[/instagram]
A rapper nemrég egy videóban említette meg JAY-Z kiadóját, méghozzá olyan formában, hogy nekik köszönhetően ismét stúdiózik. Ezt az Insta Sztorit aztán a Roc Nation is megosztotta, így sokan biztosra vették, hogy Uzi kikerül a Generation Now kötelékéből és végre megjelenhet az „Eternal Atake„.

A valóság ezzel szemben az, hogy Mr. Ya Ya Ya továbbra is a GN tagja, hisz a Roc Nation oldalán a „menedzsment” rész alatt szerepel a neve, nem pedig a kiadó előadói közt. Uzi-t nagy valószínűséggel szerződés köti korábbi kiadójához, mindenesetre az első lépések megtörténtek afelé, hogy visszatérjen.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés