Kövess minket

Hiphop

Lil Uzi Vert egy crackfüggőtől kapta a művésznevét

Megosztva

A Trainwreck nevű Twitch streamer Scuffed podcastjának vendége volt nemrégiben Lil Uzi Vert, a műsorban pedig a művészneve elég érdekes eredettörténetét is elárulta.

A beszélgetés során Uzi random bedobta, hogy egy „crackfüggő nevezte el őt„. A rapper hozzátette, hogy az általa „nagyon jó embernek” leírt crackkedvelő úriember azután adta az ötletet a nevéhez, hogy kiemelte, olyan gyorsan rappel, mint egy gépfegyver. Utóbbit már említette egy 2016-os VIBE interjúban, igaz akkor kihagyta azt a részletet, hogy az illető egy crackfüggő volt.

Az interjú további érdekessége volt, hogy Uzi elmesélte, hogy a biztosítója megpróbálta felbontani vele a szerződését, miután beszerezte a 24 millió dolláros homlokékszerét.

„Nagyon össze kellett szednem magam. A biztosítom megpróbálta felbontani a szerződésem, mivel úgy érezték, hogy öngyilkos akarok lenni. Úgy voltak vele, hogy ez a srác berakatott egy gyémántot a homlokába, biztos, hogy ki fogják nyírni. Nyomorultak, meg kellett őket győznöm, hogy ez csak egy piercing.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés