Kövess minket

Hiphop

Lil Uzi Vert hét hónapot töltött rehabon, de örül, hogy végigcsinálta

Megosztva

Lil Uzi Vert bevallotta, hogy hét hónapot töltött rehabon. A rapper a 032c magazinnak adott interjújában beszélt a rehabilitációs intézményben töltött idejéről, igaz egy ideig ellenállt annak, hogy bejelentkezzen.

Szerencsés vagyok, hogy olyan emberek vesznek körül, akik valóban törődnek velem és a jólétemmel. Konkrétan Desiree Perez, aki segített nekem bekerülni ebbe a programba” – mondta, utalva a Roc Nation vezérigazgatójára/társalapítójára. „Nem akartam ezt csinálni, de muszáj volt – és most már elmondhatom, hogy nagyszerű dolog volt„.

Hét hónapot töltöttem a rehabon. Az első másfél hónap nehéz volt, de utána már könnyű volt, mert az ottani emberek a családommá váltak” – folytatta. „Annyi különböző kiutat és módot mutattak nekem arra, hogyan birkózzak meg az élettel. Sok csoportos beszélgetést tartottunk, sokat írtunk táblákra. Annyira biztos voltam benne, hogy nem fog működni, de meglepő módon elég hatékony„.

Uzi pár hónapja árulta el, hogy a következő, The Pink Tape című projektjét már józanul készítette. A lemezhez több mint ezer dalt írt, tehát a kreativitásának is jót tett a józanodás.

(VIBE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés