Kövess minket

Bulvár

Lil Uzi Vert nagyon szomi, hogy A$AP Rocky lecsapta Rihannát a kezéről

Megosztva

Forrás:

Lil Uzi Vert évek óta nyíltan oda van Rihannáért, így kicsit szíven ütötte, hogy a hírek szerint A$AP Rocky kikerült a barát zónából, és összejött az énekesnővel. Baby Pluto nem egyszer lájkolgatta és kommentálgatta RiRi szexibb képeit Instagramon, de volt, hogy arról írt Twitteren, hogy reméli a „tökéletes” énekesnő felismeri, hogy ő az „egyetlen” számára, és egyszer még pólóra is nyomta plátói szerelmének arcképét, egy „I Love Rihanna” szöveggel kiegészítve.

Forrás:

Rihanna nem igazán viszonozta az érzelmeket, de azért értékelte és elismerte Uzi rajongását, hisz idén a fotókkal teletűzdelt könyvéből egy aláírt példányt küldött a rappernek, amihez egy kis üzenetet is társított: „Az én tesómnak, Uzi-nak” – írta kedvesen. Ezek után Uzi úgy érezhette magát, mint Jim Carrey karaktere a Dumb és Dumberben, mikor a kiszemelt lány közli vele, hogy 1 a millióhoz az esélye, hogy összejönnek.

[vembed youtube=”Ds-kiS0WuhE” ]A napokban aztán minden remény szertefoszlott, hisz kikerültek a hírek, miszerint Rihanna és régi barátja, A$AP Rocky együtt vacsoráztak, sőt igazából randiztak, és a PEOPLE magazinnak egy forrás megerősítette, a január óta alakuló románc most már tényleg komoly. 

Uzi ezután nagy lelki mélységeket élhetett meg, és a gyász mind az öt fázisát megélhette, a tagadás után pedig mint tudjuk a düh a következik, ami abban nyilvánult meg, hogy kikövette Rihannát Instagramon.

A pofonok pedig érkeztek tovább Uzi irányába, nem sokkal később azzal kellett szembesülnie, hogy szerelme Rocky-val sétálgat a hideg New York-i utákon, mint az az alábbi videón látható.

[vembed youtube=”b3MfDUQQ01g” ]Ezen a ponton Uzi már a depresszió szakaszába lépett a gyász fázisai közt, és arról posztolt Instagram Story-ba, hogy nem akarja egyszerűen elhinni, hogy ez megtörténik. Meglátó, hogy az összetört szívű rapper egy emo projektben éli meg bánatát, vagy esetleg elindul a Future által kitaposotott ösvényen, és elkezdi ő összetörni a lányok szívét.

Forrás: Instagram

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés