Kövess minket

Hiphop

Lil Uzi Vert teljesen drogmentesen és józanul készítette a következő, „Pink Tape” című lemezét

Megosztva

Lil Uzi Vert tisztábban lát, mint valaha, a „The Pink Tape” című új albumának megjelenése előtt. A rappert a TMZ Hip Hop egyik riportere kapta el Beverly Hills utcáin, ahol Uzi elárulta, hogy milyen kreatív folyamat zajlott a lemez készítese során. Állítása szerint egy szűk baráti kört bízott meg azzal, hogy menjenek végig mind a 680 dalon, amit az albumhoz rögzített, és válasszák ki a legjobb trekkeket.

Uzi ezután elmesélte, hogy teljesen józanul rakta össze a lemezt, amitől először tartott, mivel úgy gondolta, megváltozik majd az alkotási folyamata a drogok nélkül, de végül nem így lett, sőt, még könnyebben is jöttek a zenék, amire jó bizonyíték a 680-as termés.

Ezen nem harapom el a sorok végét, érthetően rappelek, persze az ellentéte is király, de ez most más volt. Eddig csak az alapokra adtam valami random dolgot, de most igazi témákat feszegetek a szövegeimben” – mondta Uzi, aki hozzátette, hogy azt tanácsolja a rappereknek, tegyék le a drogokat, mivel nem csak a zenéjük lesz jobb, de egészségesebbek is lesznek.

Az ad-hoc utcai interjút Uzi azzal zárta, hogy azért vette ki a homlokából a méregdrága gyémántját, mert túl nehéz volt a kő.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés