Kövess minket

Bulvár

Lil Uzinak elege lett a netháborúból és betalálta Rich the Kidet az utcán

Egy Starbucksban csúcsosodott ki a konfliktus.

Megosztva

Forrás:

Rich The Kid és Lil Uzi Vert a 2018-as év eddigi jelentős részét beefelgetéssel töltötték. Azzal indult az egész, hogy Uzi panaszkodott a kiadójára Twitteren, mire RTK bedobta, hogy na pont ezért kellett volna anno az ő általa alapított, Forever Rich Music-hoz szerződnie. Uzi válasza? Bocs, nem írok alá szerződést 20 ezer dollárért. Uhhh. Ezután egymás után jöttek a low key beszólós tweetek, a shade Insta sztorik, tipikus modern rap beef.

Uzinak viszont nemrég elege lett az egészből és ököllel próbálta befogni RTK száját. A két rapper azután konfrontálódott, hogy mindketten Philadelphiában adtak koncertet, így Uzinak nem kellett sokat utaznia, hogy betalálja ellenségét. Ki is ugrott egy kocsiból kakaskodni picit, de ekkor még csak verbális csata zajlott.

[instagram]Bjiml7DDKMr[/instagram]
Később aztán Uzi sleppje megkergette a „Plug Walk” rappert egy picit, erről egy arra furikázó civil készített felvételt.

[instagram]BjiuoG2BZZt[/instagram]
Végül egy Starbucksban csúcsosodott ki a konfliktus, itt suhintott vélhetően Uzi Rich felé, aki át is esett pulton, mintha már lehetne is tőle kérni a lattét. 

[instagram]Bji2aaslLi-[/instagram]
De nyugi, nincs semmi baja, szóval most megint jöhet több hónapnyi internetes szardobálás.

[instagram]BjjCBUoFSrL[/instagram]
(Rap-Up)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés