Kövess minket

Hiphop

Lil Wayne anno azt hitte 21 Savage egy rap csapatot takar

Amiben 21 tag van.

Megosztva

Forrás:

Január legvégén megjelent Lil Wayne tizenharmadik nagylemeze, a „Funeral„, a rapper pedig beugrott kicsit promózni a cuccot a Drink Champs nevű podcasthoz, melynek N.O.R.E. a műsorvezetője.

A beszélgetés során Weezy alig bírta kifejezeni a háláját JAY-Z felé, aki a nagy Birdman beef idején nem csak őt, de a Young Money kiadót is menteni próbálta. „Igazán nagy megtiszteltetés, amit csinált, sőt, több mint megtisztelő. Minden létező fronton segíteni akart. Egy igaz ember” – mondta. 

[twitter]https://twitter.com/2Cool2BIog/status/1223089527784398851[/twitter]
Az interjú többi részén ismét bebizonyosodott, hogy Wayne nem épp a legjobb beszélgetőpartner, ha aktuális hiphop a téma. A rapper korábban már elárulta, hogy XXXTentacion haláláig azt sem tudta, hogy kicsoda ő, de más kortárs rappereket sem nagyon ismer, Kodak Black, Lil Uzi Vert és Lil Yachty neve se mondd neki semmit.

Ehhez a listához most szépen hozzáadhatjuk a SZA, Kendrick Lamar, és Jay Rock által fémjelzett TDE kiadót, és a Migos, valamint City Girls mögött álló Quality Control labelt is, hisz az interjúból kiderült, ezeket sem ismeri Wayne.

[twitter]https://twitter.com/2Cool2BIog/status/1223097178417180677[/twitter]
De az interjú talán legviccesebb pillanata az volt, mikor Weezy elmesélte, hogy több mai rapper megsértődött azon, hogy nem ismeri őket, pedig nem oltásból tesz úgy, szimplán nem követi annyira a modern hiphopot. „21 Savage nagyon nem örült például neki, hogy azt hittem, hogy a neve egy rap csapatot takar. Meg volt kicsit sértődve, pedig nem akartam tiszteletlen lenni, szimplán nem ismertem őt. Azt hittem 21 tagja van a csapatának, és ők az új Wu-Tang Clan, vagy valami ilyesmi” – emlékezett vissza, de aztán hozzátette, hogy végül 21-al, és több másik mai rapperrel is lespanolt. Wayne amúgy saját bevallása szerint kb. csak a saját zenéit hallgatja otthon, meg talán egy kis Tech N9ne-t, szóval innen jöhet a „tudatlansága” a szcéna mai állásáról.

[twitter]https://twitter.com/2Cool2BIog/status/1223102389521022977[/twitter]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük