Kövess minket

Hiphop

Lil Wayne azt hitte, hogy a “Wheezy Outta Here” producer taggel őt szólítják meg

Pedig szimplán van egy Wheezy nevű producer, aki így jelöli meg a beatjeit.

Megosztva

Forrás:

Lil Wayne egy low key GOAT, de emberünk kezd átalakulni egy szerethető, ámbár a modern rap világgal egyre kevésbé lépést tartó hiphop apukává, aki néha furcsa dolgokat mond az ebédlőasztalnál. Wayne korábban már elárulta, hogy nem is nagyon hallgat otthon rap zenéket, ha nem a saját vagy Tech N9ne dalairól van szó, és az is kiderült, hogy csak mostanában ismerte meg Kodak Black, Lil Uzi Vert, Lil Yachty, vagy akár 21 Savage nevét, utóbbiról konkrétan azt hitte, hogy egy rap csapatot takar, amelynek 21 tagja van.

Wayne most a saját, Apple Music-on futó Young Money Radio showjában mondott egy hasonlóan meredeket, miszerint, mikor meghallotta a “Wheezy Outta Here” producer taget, azt hitte az neki szól. Hogy kontextusba helyezzük Wayne zavartságát, a rappernek több alternatív művészneve is van, például a Tunechi, a President Carter, és a Weezy. Eközben létezik egy Wheezy nevű trap producer is, aki a Wheezy Outta Here” hangmintával jelöli meg a saját beatjeit, melyeket többek közt Young Thug, Future, 21 Savage, Migos, Gunna, Drake, Lil Gotit, és Lil Baby is használ. A szóban forgó mondatot amúgy Future mondta fel, és ezért hitte azt Wayne, hogy random dalokban neki szólnak ki.

[instagram]CALGUY5JD1g[/instagram]
Ez a kedvenc producer tagem, szóval küldjél nekem is alapokat Wheezy Outta Here” – mondta Wayne a műsorban, mielőtt töredelmesen bevallotta, hogy az elején azt hitte neki szól a tag.

„Először azt hittem, és hozzá kell tennem, hogy semmiről sem tudok semmit, de először komolyan azt hittem, hogy minden egyes dalban, ahol elhangzik ez a tag, igazából Future engem szólít meg. Lehet beképzelt vagyok, de meg kellett kérdeznem a haveromat, hogy miért beszél rólam Future más előadók dalaiban ráadásul úgy, hogy a trekkek nem is rólam szólnak!”

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük