Kövess minket

Hiphop

Lil Wayne bizonyította Jay-Z iránti hűségét

Kiadót váltana Weezy.

Megosztva

[instagram]BRHz-CkDCCf[/instagram]
Lil Wayne még tavaly év végén verte ki a biztosítékot a Birdman által alapított Cash Money Records kiadónál, mikor egy fellépése alkalmával az égbe dobta a Roc Nation jelképévé vált gyémántot. A rappernek ezt a húzását nem nézte jó szemmel Birdman, aki megtagadta, hogy Weezy szerződése bárkinek is kiadható legyen. A konfliktus nem gyűrűződött tovább, a felek lenyugodtak, ám most hétfőn ismét jött a gyémánt és egy kósza mondat, amely arra enged következtetni, hogy bizony változások lesznek mindkét kiadónál.

Aki nincs képben a fent említett „gyémánttal”, annak elmondjuk, hogy a Jay-Z által alapított Roc Nation kiadó jelképe, melyet Roc-A-Fella-nak is neveznek. Itt épp Kanye, Jay és Rihanna dobja az égbe:

Képtalálat a következőre: „roc a fella diamond gif”

– Mi lenne, ha azt mondanám, hogy: Roc (Nation)! Tagja vagyok a csapatnak! – szúrta be hétfőn a rajongóknak Lil Wayne, az Aebersold Recreation Centerben tartott koncertjén, majd Gyémántot formázott a kezeivel. Az előadó egy szót sem ejtett Birdmanről sem Cash Money-ról, inkább arra volt kíváncsi mielőtt belevágott volna a „Lollipop” című számába, hogy hol vannak a csinos lányok.

[instagram]BSwMUOTl3Cn[/instagram]
Egyébként, Lil Wayne csúnya jogi csatákat folytat a Cash Money-val, a még meg nem jelent „The Carter V” című albuma miatt. Annyit tudunk még, hogy a Roc Nation nem adott ki hivatalos közleményt, hogy szerződtette volna Lil Wayne-t.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés