Kövess minket

Bulvár

Lil Wayne már megint majdnem szitává lövette a közönséget, amiért azok dobálták fellépés közben

Nem ildomos megzavarni a rappert koncert közben.

Megosztva

Forrás:

Lil Wayne annak ellenére felidegesítette magát a hétvégén, hogy a világ egyik legchillebb helyén lépett fel, a sacramentói Cannabis Cup nevű füves fesztiválon. Tunechi azután kapta fel a vizet, hogy közönség több dolgot is feldobált a színpadra. A rapper épp a „A Milli” című dalát nyomta, amikor egyszer csak jelzett a többieknek, hogy zene állj, mondani akarok valamit. Ekkor fenyegette meg a közönséget, hogy jobb lesz, ha viselkednek, mert ahonnan ő jött, ott ezért golyó jár.

Cuccokat dobáltok a színpadra, nem tudom, hogy szeretetből, vagy valaminek a promózásából teszitek, de én New Orleansből jöttem, és ott nem tudjuk kezelni az ilyen szitukat. New Orleans-i emberek vannak velem, és ők nem tudják visszadobni a dolgokat, ők csak lőni tudnak” – mondta Weezy, majd megkért mindenkit, hogy hagyjon fel a dobálással, és akkor folytatódhat a koncert, közben pedig senkinek sem esik bántódása.

[vembed youtube=”mlQvlT1-s6c” ]Ez nem az első eset, hogy Wayne majdnem belelövetett a közönségbe, március közepén Ausztráliában szólt be hasonló stílusban a tömegnek, tehát ez már kezd általánossá válni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés