Kövess minket

Hiphop

Lil Wayne mégsem vonul vissza, de Birdman-nel nem akar többé együtt dolgozni

Csak a pénzét akarja, és már tovább is lépne a Cash Money-tól.

Megosztva

Interjút adott Lil Wayne az FS1 csatornának, melyben többek között tisztázta: alaptalanok azok a félelmek, hogy abbahagyná a zenélést. A pletykát egy sor Twitter poszt indította el, melyben azt írta, hogy kimerült, legyőzöttnek érzi magát, elegánsan akar kilépni és bár szereti a rajongóit, de neki itt most vége.

Előzmények: Lil Wayne kikészült; nem rappel többé?!

Az utolsó részt sokan úgy értelmezték, hogy a Birdman által vezetett Cash Money kiadóval való pénzügyi vitája annyira kimerítette, hogy visszavonul. A rapper a most megjelent interjúban cáfolta ezeket a találgatásokat, és elmondta, hogy egy Birdman-nel való vitája után rakta ki az elkeseredett posztokat. Állítása szerint ő csak azt szeretné, ha végre kifizetnék és utána vissza se nézne. Wayne arról is beszélt, hogy Drake támogató szavai nem lepték meg, hisz barátok, de Kendrick Lamar és Young Thug kiállása nagyon jól esett neki.

[vembed youtube=”l57RR6jgoFA” ]A rappert megkérdezték Colin Kaepernick himusz alatti térdeléséről is, mellyel a feketék elnyomására és a rendőri erőszakra akarta felhívni a figyelmet. A tett megosztotta az országot, sokan kiálltak az amerikai futballjátékos mellett, sokan viszont tiszteletlenségnek tartották az országgal szemben. Wayne válaszában kifejtette, hogy tiszteli Colint amiért kiáll a véleménye mellett, de igazából neki le se esett elsőre Colin miért csinálja, külön el kellett neki magyarázni. Állítása szerint egész karrierje során egyszer sem érte megkülönböztetés a bőrszíne miatt, és amúgy is vannak olyan koncertjei, ahol csak fehér gyerekek vannak a közönségben. A műsorvezetők azért visszakoztak, hogy ennyire egyszerű lenne a történet.

[vembed youtube=”-PBf_H3z63A” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés