Kövess minket

Aztaa

Lil Wayne-nek készített arany nyakláncból fizette ki egyetemi tandíját egy londoni diáklány

Már épp feladni készült a sulit, de aztán jött a felkérés.

Megosztva

Forrás:

Lil Wayne 36. születésnapja egyben egy angol lány tanulmányainak folytatását is jelentette. Történt ugyanis, hogy Carter egy aranyozott nyakláncot kapott ajándékba egyik haverjától, melynek költsége egy londoni lány tandíját fedezte.

A fehér gyémántberakásos, 18 karátos arany nyakláncot Joy BC, a Royal College of Art művészeti iskola tanulója készítette. A megrendelő Weezy egyik közeli barátja volt, aki a rapper 36. születésnapjának és a jó sokáig húzódó The Carter V megjelenésének megünneplésére ajándékozta az ékszert. Az egyedi darab Wayne fejét ábrázolja, pár elejtett könnycseppel kiegészülve, de Joy a tetkókat sem felejtette le a rapper arcáról. Az „An Icon” elnevezésű nyakláncot a művésznő antikvitások iránti rajongása inspirálta, ezért tűnik kicsit olyannak, mintha egy a a jelenlegi hiphop kultúrát felfedező jövőbeli ásatásból került volna elő. Joy számára az is fontos volt, hogy a gyémánt könnyekkel kifejezze, nem a gyengeség jele a férfiak számára a sírás.

A nyakláncból származó bevételt az iskolájára fordította, állítása szerint már azon gondolkodott, hogy abbahagyja a sulit, mivel nem tudta volna fedezni a tandíjat, de a megkeresésnek hála folytatni tudja tanulmányait.

[instagram]BpOhmSLAKOY[/instagram]
[instagram]BpHVCIxAvRt[/instagram](Dazed)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés