Kövess minket

Aztaa

Lil Wayne támogatja Donald Trump újraválasztását

Egy kedélyes találkozó után a rapper teljesen beállt Trump mögé.

Megosztva

Forrás:

Kanye West már nem kell, hogy annyira egyedül érezze magát Donald Trump iránt érzett szimpátiájával, hisz Lil Wayne egyszer csak a semmiből támogatásáról biztosította a Republikánus elnökjelöltet.

Wayne eddig nem mutatott túl sok érdeklődést a politika iránt, de most kevesebb, mint egy héttel az amerikai elnökválasztás előtt beállt Trump mögé. Weezy egy Twitter posztban számolt be arról, hogy találkozott az újrázni akaró Trumppal, és állítása szerint, nagyon jó megbeszélést folytattak. „Amellett, hogy mennyi mindent tett a börtönreform érdekében, a platinum terv végre visszaadja majd a közösségünknek a minket megillető tulajdonjogot. Hallgatott ránk, és biztosított róla, hogy végig fogja vinni” – posztolta a rapper, dicsérve Trump új, afro-amerikaikat megsegítő tervezetét.

[twitter]https://twitter.com/LilTunechi/status/1321941986174226432[/twitter]
A feketéket segítő programok bővítését korábban Ice Cube is méltatta, nemrégiben pedig 50 Cent állt be Trump mögé, de ő később visszavonta a támogatását, és egy 180 fokos fordulattal kijelentette: Trump megbaszhatja. A Trump támogatók közé tartozik még Lil Pump is, bár ő valószínűleg csak a figyelem kedvéért posztol az elnökről.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük