Kövess minket

Hiphop

Lil Xan elnyomta 2Pac „California Love”-ját az egyik koncertjén

Mondjuk az „elnyomta” annyiból állt, hogy a háttérben szólt a zene és sétálgatott.

Megosztva

Forrás:

Oké, Lil Xan ezen a ponton már egyértelműen trollkodik. A fiatal feltörekvő még a hónap elején keveredett botrányba, mikor egy interjúban unalmasnak nevezte a 2Pac zenéjét, majd kettesre értékelte azt egy 10-es skálán.

Azóta kiátkozták ezért a hiphop puritánok, Waka Flocka eltiltotta a rappeléstől, T.I. pedig egyetértett vele, később Trippie Red bevédte ugyan, de ez nem akadályozta meg azt a pár dühös tinit, akik nemrég egy gyorsétteremben akarták megverni, csak aztán Xan rendőri segítséget hívott. Legutóbb Rich Homie Quan nevezte a legbénább rappernek a szcénában, ráadásul úgy, hogy hozzá is már csak ez az egész felhajtás jutott el, Xan zenéjét nem hallotta soha. 

A kicsi Xanax először azt mondta, hogy a média kiforgatja a szavait, és ő igazából imádja 2Pac-ot. Ez volt az első reakciója az egészre, mikor érezte, hogy ha nem mond valamit, valaki tényleg megveri. Itt akár meg is állhatott volna, de azóta Diplo 2Pac pólóban fotózta őt, most pedig már Pac számokat játszik élőben, az alábbi videó tanúsága szerint, amit nehéz bármi másnak betudni, mint színtiszta trollkodás.

[instagram]BgqXOoGgJXa[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés