Kövess minket

Bulvár

Lil Xan összevissza karcolta a vadiúj Mercedesét, azt állítja mentális zavarokkal küzd

A feltörekvő rapper azt mondja, úgy érzi magát, mint egy rabszolga.

Megosztva

Forrás:

Lil Xan nagyon rosszul van, legalábbis ami a mentális állapotát illeti. A mindössze 21 éves feltörekvő egy igencsak meredek videót osztott meg nemrég a rajongóival, amiben megmutatta legújabb fekete Mercedes G Wagon terepjáróját, amit állítása, és a videó tanúsága szerint tejesen szétkarcolt a kulcsával.

Diego a „Betrayed” című dallal robbant be a köztudatba még tavaly, azóta viszont unalmasnak nevezte 2Pac zenéjét egy interjúban, és emiatt jó sok gyűlölet ömlött a nyakában, egyszer majdnem meg is verték egy gyorsétteremben. Április elején aztán megjelentette debütáló albumát, de úgy tűnik még most is mentális problémákkal küzd. Mint a videóban elmondja:

„Tudjátok hogyan néz ki a mentális betegség élőben? Nézzétek, ezt csináltam a kocsimmal, összekarcoltam a kulcsommal, pedig most vettem. Tudjátok miért tettem ezt? Mert mentális zavarokkal küzdök. Ezek a tárgyak semmit sem jelentenek nekem, a menedzsmentem rabszolgája vagyok, nem vihetem el a kocsimat, nem használhatom a bankszámlámat.”

Xan ezután hozzátette, hogy amúgy nincs is jogsija, de ha valaki lenne vele, akinek van, akkor sem engedné meg neki a menedzsmentje, hogy használja a kocsiját. Hogy miért, az nem derül ki, ahogy az se, hogy ha nem használhatja a bankszámláját, akkor hogy vett új kocsit. Végül azzal zárja a videót, hogy 150 ezer dollár (40 millió forint) volt a kocsi, amit szétbarmolt, szóval most már ezt is tudjuk.

[vembed youtube=”h8E07pDBgjQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés