Kövess minket

Hiphop

Lil Yachty anno halálos fenyegetéseket kapott, amiért azt nyilatkozta, hogy nem szereti 2Pac és Biggie zenéit

Megosztva

2016 egyik nagy vihart kavart rap nyilatkozata volt Lil Yachty híres „nem tudnék mondani 5 számot Biggie-től és 2Pac„-tól. Most, öt évvel később a rapper már máshogy fogalmazná meg a gondolatait, de azt továbbra is tartja, hogy ő csak szimplán őszinte volt, és egyáltalán nem akart tiszteletlen lenni.

Yachty az új, „Michigan Boy Boat” című mixtape-jének apropóján adott interjút Zane Lowe Apple Musicos műsorában, és feljött többek közt a már említett nyilatkozata is. „Sosem akartam tiszteletlen lenni, csak őszinte voltam. Nem készítettek fel arra, hogy miként viselkedjek a médiában.Csak őszinte tudtam lenni. Megkérdezték a véleményemet, és elmondtam az igazságot, hogy nem hallgatom a zenéiket, de azt sosem mondtam, hogy szarok lennének” – emlékezett vissza Yachty.

Mint emlékezetes az atlantai rapper arról is beszélt az ominózus interjúban, hogy rühelli a komolyabb hangvételű dalokat, pár hónappal később pedig a Pitchfork egyik videójában azt mondta, hogy Biggie túlértékelt a rap szakmában, később ezért a kijelentéséért bocsánatot kért, miután kicsit jobban beleásta magát a New York-i rapper diszkográfiájába.

„Olyan 18-19 éves voltam akkoriban. Soha nem utáltak annyira, mint akkor. Iszonyatos gyűlölet szakadt rám, halálos fenyegetéseket kaptam. Vágod, hogy miről beszélek? Ezután mások is becsatlakoztak, és a zenémet is elkezdték szidni. De sokat tanultam ebből, és erősebb személyiség lettem az egész felhajtástól.”

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés