Kövess minket

Hiphop

Lil Yachty be is jelentette két új albumát a hétvégén, meg nem is

Tálalás helyett egyelőre marad a találgatás.

Megosztva

Forrás:

Lil Yachty igazán mozgalmas hétvégét hagyott maga után, hiszen nem egy, hanem két készülő, készülgető lemezét is befejezte, már ha hihetünk néhány kósza Insta posztnak ezzel kapcsolatban. A kis Csónakos hónapok óta az utolsó, de annál hosszabb simítást végzi a Lil Boat 2 című lemezén, mindeközben úgy tűnik, suttyomban elkészült az eddig csak pletyka szinten létező, Takeoff-fal közös cumójával.

Az első bejelentés még pénteken érkezett meg az Instagramra egy fénykép formájában:

[instagram]BeJUAl7Bkrq[/instagram]
„Már úton van a Lil Boat 2”
– szól a képaláírás, de hogy ez pontosan mit jelenthet, azt még megsaccolni is lehetetlen, bár pár héttel korábban egy élő bejelentkezés során a floridai rapper már kész albumként emlegette harmadik mixtape-jét.

Nem a Lil Boat 2 azonban az egyetlen projekt, amit befejezettnek tekinthetünk végre, hiszen tegnap, szintén egy élő beszélgetés során Yachty elárulta rajongóinak, elkészült a még decemberben beharangozott, Takeoff-fal együtt elkövetett albuma is.

[vembed youtube=”t29yF4SS3M4″ ]Ha valaki még mindig kételkedne, hegyezze a fülét, a videóban az egyik frissen felvett számuk szól a háttérben, amolyan bizonyíték gyanánt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés