Kövess minket

Hiphop

Lil Yachty fülbemászó „Lengyelország” című száma lett az internet új szerelme

Megosztva

Lil Yachty az év egyik legérdekesebb dropjával jelentkezett egy héttel ezelőtt, amikor is felpakolta a Poland című számot Soundcloudra. Az alapot F1lthy jegyzi, amely játékos szinti akkordokból és 808-ből áll – tökéletes kiegészítés Yachty melodikus flowjára. A refrén kellően egyszerű ahhoz, hogy napokig a füledben maradjon: I took the wock to Poland, azaz a rapper elvitte magával Lengyelországba a kodeines üvegcséjét. Ezzel az egy mondattal még nem lehetne slágert a világra hozni, kivéve ha Yachty vagy és már többször bebizonyítottad, hogy elég egy megfogó orgánum és catchy hanghordozás a sikerhez. Itt is ez történik, hisz nem lepődnénk meg, ha egy kiszivárgott stúdió képen/videón azt látnánk, ahogy a refrént Yachty egy ventillátorba énekli.

A szám 1:23 menetidejével tökéletes meme és TikTok szenzációs alapanyag, amire annak rendje és módja szerint rá is harapott a net.

Még Steve Lacy is beszállt a játékba, amikor megénekelte a saját verzióját a számból (a háttérben némi Fousheé vokállal):

Maga Yachty is posztolt egy kiferdített vidit az Instájára, ami alá Tyler The Creator annyit írt: I TWERK TO DIS HEAVY, tehát vadul rázza a hátsóját a számra.

A track 4.8 millió hallgatásnál jár Soundcloudon, így nem meglepő, hogy kikerült egy fotó, amin a rapper Zack Biával és Cole Bennettel látható forgatás közben, tehát számíthatunk egy hivatalos klipre is.

Lengyel barátainknak ezzel óriási shout-outot tolt Yachty (még ha inkább a kodeinről is szól a szám), és habár anno Budapestről is rímelt, de azért várjuk hogy valaki Magyarországot is úgy igazán feltegye a térképre.

(Complex; Highsnobiety)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés