Kövess minket

Hiphop

Lil Yachty szerint Biggie túlértékelt, a rajongók őrjöngenek

A fiatal rapper már megint mondott valamit, amit nem kellett volna.

Megosztva

Azt már régen tudtuk, hogy Lil Yachty imád szerepelni, és azt is imádja, ha róla beszél mindenki vagy éppen őt köpködi mindenki. A 19 éves rappernek mindegy, csak ő legyen a téma.

Nem is olyan régen írtunk az internetes csörtéjéről Soulja Boy ellen, most megint ő van a célkeresztben, hiszen olyan kijelentést tett egy interjúban, ami miatt sokan, hogy finoman fogalmazzunk, kihúznák a belét legszívesebben.

Minimum.

Az artikulált szóképzés helyett, inkább értelmetlenül nyammogó Yachty, azt találta mondani a Pitchfork magazinnak, hogy szerinte The Notorious B.I.G. nem sokat ér, valójában szinte semmit, csak éppen nagyon túl van sztárolva…

Ő és barátai sosem hallgatták Biggie számait, kivéve, ha valamelyik filmben esetleg elcsíptek egyet-egyet.

A kérdés adott, ha sosem hallgatta, akkor hogy a f*szba tudja megítélni valaki munkásságát, aki sajnálatosan rövid karrierje alatt többet ért el, mint Yachty egész életében valaha fog.

Az interjú óta a piros hajkoronájáról (leginkább) ismert rapper, a neten próbálja kozmetikázni az elhangzottakat, mert a rajongók haragja hipp-hopp elérte és cincálja, kóstolja azóta is.

[twitter]https://twitter.com/lilyachty/status/796054830867419136[/twitter]

Lehet ez volt a cél?!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés