Kövess minket

Bulvár

Lindsay Lohan köpköd!

Lindsay Lohan ismételten kiverte a biztosítékot.

Megosztva


Az amerikai énekesnő egy manhattani bárban kelt ki magából. Egy bár személyzetének tagjával viselkedett rasszista módon, és mindez tetejében egy vendéget szembe is köpött. Az incidensnek több szemtanúja is akadt, akik nem haboztak megosztani a Radar Online-nal.

Lindsay Lohan lassan betölti a harmincat, de úgy néz ki, hogy még mindig nem nőtt be a feje lágya. Az énekesnő és lánytesója együtt indultak a manhattani éjszakába. Ám nem alakult minden a tervek szerint. A két hölgy egy bárban fizetés nélkül a toalett felé vette az irányt, ahol cirka 20 percet időztek. A személyzet egy tagja aggódni kezdett, ezért be szeretett volna jutni a mosdóba, megnézni, hogy minden rendben van-e. Lohan nem bírt magával, agresszív hangnemben beszélt és rasszista kifejezésekkel sértegette a pincért.

Egy szemtanú azt is elmondta, hogy az énekesnő afroamerikai stílusban kezdett beszélni és azzal sértegette a pincért, hogy vajon Ghánából származik-e. Az incidens nem igazán tetszett a szórakozóhely tulajdonosának, ezért a hölgyeket megpróbálták diszkréten kitessékelni. Lindsay és testvére teljesen felháborodtak, melynek az lett az eredménye, hogy az énekesnő szembeköpött egy vendéget. A hírességek végül távoztak, ám az összeszólalkozás után fél órával megjelent az egyik barátjuk, aki megpróbálta megütni a felszolgálót. A vendégek lefogták a férfit, és hívták a rendőrséget. Végül a pincér úgy döntött, hogy nem tesz feljelentést.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés