Kövess minket

Tech

Live stream közben derült ki a „fiatal” kínai influenszerről, hogy valójában egy arcfiltereket használó 58 éves nő

Ennél 2019-ebb sztori ma már nem lesz.

Megosztva

Forrás:

Egy Qiao Biluo Királynőként ismert kínai vloggerről egy élő stream során derült ki, hogy valójában egy 58 éves nő lapul az általa használt arcfilterek alatt. A nőt több tízezren követték a kínai közösségi oldalakon, a legtöbben csak cuki istennőnek hívták, még mielőtt kiderült volna a csalás. Ilyen képeket posztolt magáról:

Forrás:

A nagy leleplezés egy másik online sztárral való live stream során történt meg. Qiao Biluo rendszeresen kitakarta ilyenkor az arcát, rárakott valamilyen animációt vagy anime képet, esetleg csak a testét mutatta a kamera. Ennél a streamnél is ez történt, de miután a rajongói elkezdték nyaggatni, hogy mutassa meg magát, ő felajánlotta, hogy megteszi, de előbb küldjenek neki pénzt. A fanok bele is húztak és szépen nőtt az adományok száma, volt aki átszámítva közel másfél millió forintot utalt el a nőnek. A stream ezen pontján viszont hiba került a gépezetbe és egy glitchnek köszönhetően lekerült a kitakaró kép a nő arcáról, felfedve igazi énjét, egy középkorú nőt. 

[vembed youtube=”-EwP8xRyC6Q” ]A streamer úgy vette észre, hogy valami nem stimmel, hogy a rajongói tömegével hagyták ott a VIP streamet, de azért tovább beszélgetett a másik lánnyal, csak picit kínossá vált a szitu. A sztorit még a kínai TV is lehozta, és habár először úgy tűnt Bilou karrierjének vége, a negatív figyelem mégis 500 ezer új követőt hozott a nőnek, akit most „nagymamának” kezdtek el hívni a rajongói, lecserélve a cuki istennő nevet. 

(Engadget)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés