Kövess minket

Hiphop

LL Cool J újra a Def Jam kiadó tagja, Q-Tip lesz a producere

Hét év viszonylagos csend után készül az új motyó.

Megosztva

Forrás:

DMX tavaly októberi szerződtetése után újabb veterán emszít csábított vissza a Def Jam magához: ezúttal a hölgyek nagy kedvence, LL Cool J tér vissza a kiadóhoz komoly terveket szövögetve. Az 51 éves rapper először Twitteren adott hírt a legfrissebb fejleményekről, vagyis hogy ismét a label tagja, majd megfejelte még azzal, hogy máris új lemezén dolgozik, méghozzá „bizonyos” Q-Tip hathatós segedelmével, ő lesz ugyanis a zeneszerzője az egyelőre még cím nélkül futó projektnek. (A poszt alatti kommentek között egy-egy jó szó erejéig feltűnik a színész Michael Rapaport, illetve a Smif N Wessun-ös Tek is.)

[twitter]https://twitter.com/llcoolj/status/1211438506389757955[/twitter]
LL még a hiphop hőskorában, 1984-ben került a Def Jam kiadóhoz, ahol aztán 2008-ig bezárólag összesen 12 lemezt készített, melyek közül több arany vagy platina státuszú lett később; a sokból elég csak a Mama Said Knock You Out és a Phenomenon albumokat említenünk, mint a két legsikeresebbet talán mind közül.

A Rock and Roll Hall of Fame-be vágyó rapper egyébként a napokban azt pedzegette egy interjúban, hogy azért (is) fontos számára a visszatérés, mert a mai fiataloknak kábé fogalma sincs róla, ki az az LL Cool J – maximum csak a filmekből ismerik a nevét.

[vembed youtube=”vimZj8HW0Kg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük