Kövess minket

Hiphop

Lmen Prala: Hé boomerek, a trap a mai rap zene, leszarom ki mit ugat!

Prala random modern hiphop történelemórát tartott közösségi oldalain.

Megosztva

Forrás:

Az úgynevezett old school hiphop és a kortárs trap zene ellenségeskedése már egy jó ideje tart, és habár a két oldal között rendre történnek békepipáig jutó kibékülések, valahogy mindig sikerül a harcmező egy másik pontján újraindítani a háborút. A néha már kicsit fárasztó egymásnak feszülés mögött persze az egyszerű gúnyszavakon túl (oldhead vs. mumble rapper) valójában bonyolultabb okok lapulnak, melyek a generációs különbségektől kezdve a rap zene popzenei státuszba kerüléséig igen sokrétűek. Most tehát ne is menjünk ebbe bele mélyebb, inkább nézzünk meg, hogy az itthoni fronton mit gondol a témáról a trap oldal egyik mainstream alakja, Lmen Prala.

A rapper még pénteken posztolta véleményét a rap zene mai állásáról, kiemelve, hogy a stílus folyamatosan változik, aki pedig ezt nem látja, és továbbra is a múltban él, az egy boomer.

Hé boomerek! Tisztázzunk egy dolgot mindenkorra, a Trap az egyenlő a Rap zenével. Ez a mai rap zene! Mint anno a Grandmaster flash, a beat és a flow a 90’s évekhez képest, szinte nevetséges, de tiszteljük mert úttörő. A késöbb megjelent sampleres boombap, és gangsta rap is rap. A G-funk is rap, a hyphy style is rap, és a Lil’ Jon által képviselt Crunk is rap ahogy az A$AP ROCKY féle cloud is rap! Nem beszélve a Drillről a Dirty South-ról a Horrorcore-ról! Egy a lényeg, én rap zenét csinálok! Méghozzá a mai rap zenét! a legfrissebbet! Nem a 25 évvel ezelöttit! Kurv@ra lesz@rom ki mit ugat, én csinálom a dolgom, ahogy eddig

[fbpost]https://www.facebook.com/lmenpralatherapper/photos/a.1563070987074096/2803055703075612/?type=3[/fbpost]

Bizonyítva, hogy tényleg csinálja a dolgát, ahogy eddig, Prala le is dobta legújabb, „Az utolsó real” című klipjét, melyet alább lehet csekkolni.

[vembed youtube=”D7nLhGv5aBg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés