Kövess minket

Bulvár

Lmen Prala: “Nem utálom a kutyákat, csak azokat, akik a gyerekeiknek hívják őket”

Megosztva

Tegnap egy meglehetősen erős videó kezdett cirkulálni a neten Lmen Prala főszerelépésével, melyben a Haniny rapper arra keresi a választ, hogy mégis mekkora különbség van egy gyerek és egy kutya nevelése között. Prala, aki egyébként újdonsült apuka, a következőket mondja a rövid, néhány másodperces felvételen:

“Tudod, akiknek vannak ilyen kis izé, buzi kutyájuk, azt izé, a gyereküknek hívják őket. Ő a gyerekünk, meg minden. A lófaszt a gyereked az, az csak egy kurva kutya. A gyerek az százszor nagyobb felelősség, és százszor nagyobb meló, mint egy izé, egy rühes kutya, bazdmeg.”

Ennyi tulajdonképpen a lényegi része az izé a monológnak. Egyáltalán nem meglepő, hogy a videó pikk-pakk virálissá vált, ennek megfelelően rengetegen megosztották, és az ezzel kapcsolatos reakciók is – mondjuk úgy – elég széles skálán mozogtak. Sokak szerint Pralanák teljesen igaza van, hiszen létező jelenségről beszél, ám a megfoglamazással kvázi agyon is ütötte a mondanivalóját, hiába lehetne akár egyet is érteni vele. Persze mások, talán ez a tábor a népesebb, igencsak kiborultak az elhangzottaktól, lehet ezért is lehet hamar törölve a Facebookon is feltűnt videó. Helyette itt van a rapper új nyári klipje, melyben Curtis is rappel.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés