Kövess minket

Hiphop

Lmen Prala, „Oké, Boomer” című száma úgy betette a kaput a TheVR!-nál, hogy soha többet nem akarnak zenét hallgatni

Pisti és Jani nagyon nem éli.

Megosztva

Forrás:

A TheVR! két alapítótagja, Fábián István és Komzsik János „végleg” befejezte… Na nem a videózást, hanem úgy en bloc a zenehallgatást. Az ország legnépszerűbb tech, illetve gamer csatornájának üzemeltetői Lmen Prala, Oké, Boomer című, Figura, valamint Kondor közreműködésével készült számának meghallgatása után jutottak erre a történelmi elhatározásra, mert mint a legutóbbi, Happy Hour online műsorukban mondták, egyszerűen semmit sem értenek a trackből az autotune miatt.

De nem csak az aututune zavarta össze a srácokat: Pisti például azt is nehezen emésztette meg, hogy Prala a klip kapcsán keményen odaszúrt azoknak az oldheadeknek, akik szerinte a fikázódáson kívül máshoz egyáltalán nem értenek, meg amúgy is, le vannak maradva, akár a borravaló.

„Nem tudok mit mondani srácok. Egy zenekarról van szó, vagy mi a jóistenről, akik egy helikopterrel vergődnek, meg valami nem tudom mi az Istennel, és az Oké, Boomer című számot éneklik. Gyakorlatilag hiphop gyökere van ennek a dolognak, vagy valami ilyesmire hasonlít, és arról énekelnek, hogy, aki oldschool hiphop-ot hallgat, az egy fasz. És hogy őket le kell szopni, mert attól ők lesznek a jók.” – értékelt a tőle jól megszokott lendülettel Pisti, miközben kvázi parancsba adta a mellette egyetértően fel-fel szisszenő Janinak, hogy rá ne merjen keresni a „csapat” nevére a neten, mivel ő már úgy sem fog életében zenét hallgatni, elege van.

(A fentebb említett Happy Hour adás lényegi részét alább megtekinthetitek.)

[vembed youtube=”FoZVzEsbWHo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés