Kövess minket

Tech

Logic a rap-karrierje lezárultával Twitch streamernek áll

Valamiből meg kell élni.

Megosztva

Forrás:

Logic előző héten jelentette be, hogy a következő nagylemeze, a „No Pressure” egyben az utolsó is lesz, mivel visszavonul a zenéléstől, de ettől még nem fog teljesen eltűnni a publikum szeme elől, hisz Twitch streamernek áll.

Mint a The Verge cikkéből kiderült, a rapper exkluzív szerződést kötött a streaming platformmal, melynek részeként hetente streamel majd több órát. „Én nem vagyok az a rapper típus. Én csak egy kocka vagyok, aki imádja a videójátékokat” – nyilatkozta a portálnak. „Szerencsés vagyok, mert több millió rajongóm és követőm van, szóval ez egy nagyszerű együttműködés számomra” – mondta. A deal pontos összege nem ismert, de Logic elárulta, hogy 7 számjegyű összegről van szó.

De a nemsokára már csak ex-rapper állítja, nem a pénzért csinálja a dolgot. 2015 környéke óta aktív felhasználója a Twitchnek, annak pedig kifejezetten örül, hogy erős szűrést is be lehet állítani a platformon, mellyel ki lehet gyomlálni a gyűlölködő és trollkodó felhasználókat.

Ha kommunikálni akarsz velem, ezen a platformon megteheted majd” – ígéri Logic, de a politikát mellőzni akarja, inkább pozitív hangulatú streameket szeretne. Logic első streamje magyar idő szerint most szerda hajnal 2-kor indul, és a live során elvileg az új albumát is megmutatja majd, még a hivatalos, pénteki megjelenés előtt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük