Kövess minket

Hiphop

Logic ledob egy utolsó mixtape-et, ha a fanok összegyűjtenek egymillió aláírást

Még jó sok van hátra.

Megosztva

Forrás:

Logic az utolsó, „No Pressure című albumával hivatalosan is visszavonult a rap szakmából, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne rengeteg kiadatlan zenéje, melyek felszínre kerülése csak a rapper jóindulatán múlik. A Twitch-streamernek állt ex-rapper nemrég a Hard Knocks TV műsorának vendége volt, ahol mutatott is pár, korábban soha nem hallott trekket, a vége az lett, hogy most a fanok aláírásokat gyűjtenek, egy új mixtape reményében.

Úgy volt, hogy csinálok egy mixtape-et, ahol mások beatjeire rappelek” – mesélte Logic az interjúban, miközben NLE Choppa  „Go Stupid„, és Kendrick Lamar „Rigamortis” című dalainak beatjeire felvett sorait mutatta. A műsorvezető, Nick Huff Barili nem hagyta annyiban a dolgot, és bedobta, hogy ha kell petíciót indít a mixtape megjelenésének kiharcolására. „Nem hinném, hogy akarnák ezt a projektet az emberek” – ellenkezett Logic, majd hozzátette, hogy amúgy imádott mindig is mixtape-eket készíteni, mert kihívás volt más emberek alapjaira rappelni, kvázi megugrani az eredeti előadók által lefektetett színvonalat.

Egy kis oda-vissza után aztán Logic végül beleegyezett a kihívásba, de 1 millió aláírásnál húzta meg az alsó határt, ennyi fannak kell beállnia a mixtape mögé, hogy megjelentesse. A petíció el is indult, eme cikk írásaskor 26 ezer aláírásnál jár a sztori, szóval jó sok van még hátra.

[vembed youtube=”bZqOyu9pELg” ](HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés