Kövess minket

Hiphop

Logic leszerződtette az apját a kiadójához és közös albumot készít vele

Megosztva

Logic az egyik koncertje közben jelentette be, hogy leszerződteti a 69 éves édesapját a lemezkiadójához.

A marylandi rapper College Park turnéjának egyik állomásán állította le a zenét azért, hogy kihívja az apját a színpadra és elmondja neki, hogy mostantól hivatalosan is a Bobby Boy Records tagja. „Miért kérsz tőlem mindig pénzt?” – emlékezett vissza Logic arra, hogy mit kérdezett anno az apjától. „És tudjátok, mit mond? Azt, hogy: Szerintem csak azért, mert anyagilag bizonytalan vagyok, és mert örökséget akarok hagyni a kisöcsédnek. Szóval azt mondtam: ‘Tudod mit apa, csinálok veled egy albumot. Megtanítalak téged a fekete tulajdonjogra és arra, hogy mit jelent egy üzletet vezetni„.”

Apa, szeretném, ha biztonságban lennél” – folytatta. „És megcsináljuk ezt az albumot, hogy védve legyél, és hogy a legjobb ügyvédek vegyenek körül, és most azonnal alá akarom íratni veled a lemezszerződést a Bobby Boy Records-hoz. És megadni neked azt, amit mindig is akartál.”

A szerződés aláírása után megölelték egymást, és az apja megköszönte a szerződést, majd Logic előadta az Eminemmel közös „Homicide„-ot.

Logic és az apja nem mindig voltak ilyen jó viszonyban. A múlt hónapban a rapper egy podcast beszélgetés során idézett fel egy esetet, amikor az apja egy idő után először látva őt, 1 millió dollárt kért tőle. Az apja váratlan kérése miatt egy ideig nem beszéltek. És ez csak egy volt apja sok anyagi kérései közül.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés