Kövess minket

Hiphop

Logic megalapította saját kiadóját

Így sokkal szabadabban tud majd zenélni.

Megosztva

Forrás: Instagram

Pár nappal ezelőtt, június 29-én jelentette be Logic hivatalosan, hogy kiadót alapított, Elysium néven. A rapper-producer eddigi karrierjének ez lehet a legfontosabb állomása, innentől kezdve végre a saját útját járhatja, és építheti zenei birodalmát.

„Ez tényleg egy nagy család lesz. Olyan helyet akartam létrehozni, ahol mindenki azt csinál, amit akar. Szó szerint.” – mondta egy Youtube videóban, ez pedig elég biztatóan hangzik, így kezdésnek.

[vembed youtube=”iIP7hVPhidY” ]Az Elysiumnak egyelőre négy tagja van. Logic elsőként legjobb barátait szerződtette,  Damian Lemar Hudson, a 37 évesen zenei karrierbe kezdő Lenny, továbbá az énekes, John Lindahl személyében.

Kedves felesége, Jessica Andrea is részt vesz a munkálatokban- ha már a családot említette Logic -, az ő feladata lesz ugyanis a label promotálása. De a kiadó első kiadványa nem tőlük, hanem Big Lenbo-tól érkezik, akivel Logic szorosan együtt dolgozott az elmúlt években, a lenti Ice Cold és Young Jesus című közös zenéik jó bevezetők, hogy mire is lehet körülbelül számítani tőlük.

[vembed youtube=”O601PVTd0g8″ ]
[vembed youtube=”W2e3kh7N5qY” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés