Kövess minket

Hiphop

Logic potom 30 millió dollárért hosszabbított szerződést a Def Jam kiadóval

Van az a pénz.

Megosztva

Forrás:

Hihetetlen összegek röpködnek manapság a globális zeneiparban, ez pedig hatványozottan igaz a rap bizniszre. A minap írtunk Lil Pump élete első, immár hivatalos szerződéséről a Warner Music-kal, aminek fejében 8 millió dollár üti a mindössze 17 éves Gucci Gang előadó markát. Nem kevés pénz, de van, aki még nála is sokkal jobban járt.

Logic-ról van szó.

A héten új mixtape-el jelentkező rapper-producer már 2013 óta a Def Jam kiadó csapatát erősíti, éppen ezért ideje volt a kontraktus meghosszabbításának a két fél részéről. Mivel mind Logic, mind a label remekül érzi magát a közös frigyben, mondhatnánk mosolyogva írták alá a vonatkozó papírokat. Persze, ebben valószínűleg közrejátszott az is, hogy a Def Jam nem kevesebb, mint 30 millió dollárt penget ki a rappernek a következő években lemezmegjelenései után. 2013-ban egyébként „csupán” 200 ezer dodót kapott, az akkor már negyedik mixtape-jével taroló emszí.

Alább egy hosszabb interjút nézhettek meg Logic-kal. Ebben szinte mindenről beszél: a kezdeti THC-ba áztatott, mélyszegénységben töltött évektől, egészen a jelenlegi dúsgazdag mindennapjaiig.

Valódi tanmese, népmesei fordulatokkal. Csak ajánlani tudjuk.

[vembed youtube=”Vxe9cMp84sE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés