Kövess minket

Hiphop

Logic szerint Drake a legutáltabb rapper az egész hiphop szcénában

Alaptalanul.

Megosztva

Forrás:

A rap karrierjét maga mögött hagyó Logic lehet, hogy mostanában inkább Twitch streamekkel, a családjával, és drága Pokémon kártyák vásárlásával tölti az idejét, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne véleménye a hiphop szcénáról. Bobby nemrégiben egy stream során beszélt több előadóról, akik aránytalanul sok gyűlöletet kapnak.

Egyetértenél azzal a kijelentéssel, hogy Drake a leggyűlöltebb előadó a világon? Mert én igen” – kezdte Logic. „Azonnal rávágnám, hogy Drake, még csak a közelébe sem ér senki a kapott gyűlölet szintjén. De pont ezt szeretem benne, hogy ő ezt felvállalja és kiforgatja. Miféle simp cím például az, hogy Certified Lover Boy (Hivatásos Szerelmes Fiú)? Egy zseni, hogy ezzel állt elő, elvégre mindig azzal oltják, hogy túl puhány, mire az ő válasza az, hogy az vagyok, és akkor mivan, és mellette még közel milliárdos is” – folytatta.

Logic ezután azt elemezte, hogy J.Cole, és még Kendrick Lamar is kapja a savat, pedig utóbbinál tényleg nagyon keresni kell, hogy az ember beleköthessen valamibe, mégis vannak haterei. Szerinte ez azt bizonyítja, hogy egy bizonyos szint felett elkerülhetetlen, hogy utálóid legyenek, de ha eltelik mondjuk 10 év, akkor már visszatekintve dicsérni fognak, mint ahogy teszik most épp Andre 3000-el.

[vembed youtube=”G_2lrx9A9jI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés