Kövess minket

Bulvár

Lola imádja a karácsonyt!

Szombaton a súlyos betegségből gyógyult gyermekekhez is megérkezett a Jégteraszra a Mikulás, aki rengeteg meglepetéssel készült.

Megosztva

Az ajándékokon kívül magával hozta segítőit, hazánk hírességeit is. A eseményen megjelent Lola is, akit elsősorban ünnepi terveiről faggattunk.

Lola számára a karácsony két részből fog állni: „Énekesnőként a karácsony fellépések sorozatából fog állni, amit nagyon szeretek, mert imádok karácsonyi dalokat tanulni. Ilyenkor mások a koncertek is, még inkább szeretetteljesek. Magánemberként pedig azt tervezem, hogy mi kerüljön majd a karácsonyi asztalra. Sokáig egyedül éltem és nem volt otthonérzetem, és most már van. Így tervezgetem, hogy mi legyen a menü, mikor jöjjenek a rokonok és a barátok, díszítgetem a lakást, gondolkodom, hogy milyen legyen a fa. Sokat kell szaladgálni, ezért próbálom megoldani, hogy időben is minden kivitelezhető legyen.”

A fiatal énekesnő azt is megosztotta velünk, hogy nagyon szeret vendégül látni, de az ajándékozás sem maradhat el. Sőt már van olyan ajándék is, amit megvásárolt: „Nagyjából két-három hónapja írogatom jegyzetekbe, hogy kinek mit szeretnék, és most már nagyjából a fele megvan mindennek.” Lolának azonban nemcsak az ajándék számít, hanem a csomagolás is. Végül, de nem utolsósorban azt is megjegyezte, hogy lehetne az egész évben karácsony, mert imádja!

Rajongását semmi sem bizonyítja jobban, mint Ünnepelj ma velünk! című karácsonyi dala.

[vembed youtube=”E-UZB91NmlY” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.