Kövess minket

Aztaa

Löncshúsos-csokis kekszes hamburgerrel borzolja a kedélyeket a kínai McDonald’s

Ha 2020 egy hamburger lenne.

Megosztva

Forrás:

Elsőre trollkodásnak tűnhet, pedig nem az, a kínai McDonald’s a mai naptól kezdve löncshúsos-csokis kekszes hamburgert is árul. 

A fura kajaszörnyet Daniel Ahmad, ázsiai adatelemző szúrta ki, és posztolta Twitterre, de a termék már a meki hivatalos kínai weboldalán is szerepel. Az étel december 21-től, azaz a mai naptól kapható a kelet-ázsiai országban, de csak „limitált” kiadásban árulják, összesen 400 ezer darabot terveznek eladni belőle. Ahmad a helyi reakciókat közvetítve elárulta, hogy igen, az átlag kínaiak szerint is undorító ötlet a löncshúsos-csokis kekszes hambi, így a meki vélhetően az emberek kiváncsiságában bízik, hogy ki akarják majd próbálni.

Az új hamburger egyben a SPAM konzervmárkárkával való kollab is, hisz ők szállítják majd a löncshúst a mekinek, míg a csokis kekszre a leírásban Oreo-ként hivatkoznak ugyan, de úgy tűnik nem az Oreo márkát használják majd hozzá, hanem valami hasonló kekszet. A hivatatalos fotó alapján átszámítva 600 forintba kerül majd löncshúsos szenya.

[twitter]https://twitter.com/ZhugeEX/status/1339875467302735872[/twitter]
(Kotaku)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés