Kövess minket

Aztaa

Louis Vuitton díszdobozban kapják majd meg trófeájukat az NBA döntő győztesei

Megosztva

Forrás:

Az NBA még januárban jelentette be, hogy a ligadöntő győztesének járó, nagy múltú Larry O’Brien kupát felturbózzák kicsit, vagyis hogy pontosak legyünk: stílusosan hordozhatóvá teszik. Ez nem mást jelent, mint egy luxus tárolót a trófea számára, amit nem más cég, mint a Louis Vuitton készít.

Tudniillik éppen zajlik az NBA döntő, most tehát ezért, a Louis V tokban érkező, monogram-logó mintázatos, dupla tárolóhelyes tartóért, és persze a benne csücsülő kupáért folyik a párharc a Miami Heat és a Los Angeles Lakers csapata között – a liga divatimádatát tekintve igencsak testhezálló ajándék. [twitter]https://twitter.com/NBA/status/1311414264859561984[/twitter] 
A USA Today értesülései szerint a luxi tokot egyébként hat mesterember készítette 100 órán át, stílszerűen a divat fővárosában, Párizsban.

A tartó egy több éves szerződés értelmében készült el, amit a high fashion divatház és az észak-amerikai profi kosárlabda liga kötött egymással, ennek egy következő állomása egy alacsony szárú Louis Vuitton x NBA bakancs lesz, amiről épp a napokban szivárgott ki néhány fotó: [twitter]https://twitter.com/saint/status/1310704010228367367[/twitter]

A liga helyettes biztosa, Mark Tatum így nyilatkozott a partnerkapcsolatról:

„Számunkra és a Louis Vuitton számára is különleges ez a társulás. A cég az elmúlt évtizedben csinált már hasonlót több világméretű és nemzetközi sportszervezettel és az ő kupáikkal, mint például a FIFA világbajnoki trófeájával, a Roland Gaross-és a Davis-kupa trófeáival és a Rögbi-világbajnokság kupájával, de ez az első alkalom, hogy egy észak-amerikai sportligával teszik mindezt.”

(CBS Sports)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük