Kövess minket

Hiphop

Lövöldözés miatt maradt el Boosie Badazz fellépése, ketten kórházba kerültek

Koncert, klipforgatás? Egyre megy, ha Boosie ott van, megszólalnak a fegyverek.

Megosztva

Forrás: Getty / Europress

Április elsején, szombaton, Virginiában lépett volna fel Boosie Badazz egy egész napos autós fesztivál keretein belül. A helyszín, a Virigina Motorsports Park dugig volt emberekkel aznap, nagyjából tizenötezres tömeg várta, hogy az este folyamán a rapper színpadra lépjen.

Amire nem kerülhetett sor, hiszen ismeretlenek lövöldözni kezdtek a parkban, aminek következtében óriási pánik tört ki, mindenki menekülni próbált, beláthatatlan káosz vette kezdetét. Két embert kórházba szállítottak, arról nincs hír, hogy őket meglőtték vagy netán összetaposták…

A horror azonban ekkor még nem ért véget; a lövöldözés egy parkolóban folytatódott tovább, ahol egy embert elütött egy autó, jelenleg őt is kórházban ápolják.

Boosie a lövöldözés pillanatában még nem volt a helyszínen, de érthetően nagyon felzaklatták az események, egy Insta videóban üzent a sérülteknek, és a rajongóinak:

[blockquote]„Ezt jól szétb*szták, pedig már nyomtam volna! Imádkozom az áldozatokért.”[/blockquote]

[instagram]BSXXzUIh3up[/instagram]

Sajnálatos módon a Louisianából származó emszí mostanában rossz ómenné vált. Még februárban írtunk róla, hogy egy embert agyonlőttek az ő, és Soulja Boy közös klipforgatásán Floridában

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés