Kövess minket

Bulvár

Lövöldözésbe keveredett Lil Reese Chicagóban, a szemét súrolta egy golyó

Megosztva

Kórházba szállították a chicagói drill rappert, Lil Reese-t, miután egy lövöldözés során a szemét súrolta egy golyó – írja a Chicago Tribune.

A rapper egy lopott autó miatt kialakult vita következményeként keveredett a lövöldözésbe, melynek során a rendőrség tájékoztatása szerint három huszonéves férfi egymásra eresztett golyókat. A szombati lövöldözés Chicago belső kerületének északi felén történt egy parkolóban. A lövöldözést megelőzően egy férfi jelentette a rendőröknek, hogy ellopták a Dodge Durangóját, melyben GPS nyomkövető volt, így az apja még a rendőrök előtt megtalálta a kocsit egy parkolóban. Az apa megpróbálta feltartóztatni a kocsiban ülő tolvajokat, de ekkor egy harmadik ember lépett a képbe, aki lövéseket adott le az autó irányába, melyről lepattantak a golyók. Ezután a kocsiban ülő férfiak is elővették a fegyvereiket és mindenki lőtt amerre látott. A lövöldözés során egy 27 éves férfit kritikus állapotban szállítottak kórházba, egy 20 éves férfi térdsérüléseket szenvedett, míg egy 28 éves férfinek, aki nem más, mint a chicagói rapper, Lil Reeese, a szemét súrolta egy golyó.

A lövöldözés utáni pillanatakról egy véres videó is kikerült, figyelem csak erős idegzetűeknek!

A rendőrség tájékoztatása szerint egyelőre senkit sem vettek őrizetbe, az pedig nem tisztázott, hogy a rappernek milyen szerepe volt a kocsi ellopásában, ha egyáltalán volt bármilyen szerepe. Ez nem az első eset, hogy Lil Reese-t meglövik, 2019-ben a nyakát találta el egy golyó.

Lil Reese főleg a chicagói szcénában való közreműködései által ismert, dolgozott ő együtt Lil Durkkel, Fredo Santanával, és Chief Keeffel is, utóbbinak a híres „Don’t Like” című dalán is vendégeskedett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés