Kövess minket

Bulvár

Ludacris egyik klasszikusát használják a Trump ellenes tüntetéseken

Nem, nem a „My Chick Bad”-et.

Megosztva

Forrás: Youtube

Itt egy nem hír: Donald Trump megosztó amerikai elnök. Itt egy másik nem hír: folyamatosak a tüntetések miatta. Na de itt egy igazi hír: azok a bizonyos tüntetők Ludacris egyik legismertebb számát üvöltözik.

A tüntetők Trump charlottesville-i tragédia után elmondott beszéde miatt vonultak utcára, melyben nem ítélte el egyértelműen a nácikat, akik eredetileg egy szobor lebontása ellen tiltakoztak, de valahogy „A zsidók nem cserélhetnek le minket” skandálás lett belőle, no meg gyilkosság. Az elnök leváltását (lemondását?) követelők szintén skandáltak, csak ők Luda „Move Bitch” című számának „Move Trump” átiratát, mely a tömeg előtt guruló autóból bömbölt. Az erről készült videót a rapper is megosztott IG-ján. 

Persze nem az amcsik az elsők, akik híres számokat, vagy csak szimplán zenét használnak a demonstráláshoz. 2010-ben például a pumpáló grime klasszikust, Tempa T Next Hype-ját üvöltözték angol fiatalok Londonban, a kormány megszorító intézkedései elleni tüntetésen, a magyarok pedig áprilisban nagyba nyomták a psytrance-t a CEU egyetem melletti kiállásként.

[instagram]BYAQRvCjcgo[/instagram]

[vembed youtube=”3oIbztWsY8g” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés