Kövess minket

Hiphop

Lupe Fiasco szerint Kendrick Lamar szövegírói képességei nem tartoznak a hiphop élvonalába

Úgy érzi K-Dot túlértékelt szövegíró.

Megosztva

Forrás:

Minden sikeres előadóval előfordul, hogy megkérdőjelezik a státuszát, most éppen Kendrick Lamarba szállt bele Lupe Fiasco egy pár kritikus észrevétellel, melyeket azután osztott meg a világgal, hogy állítása szerint K-Dot lenyúlta az egyik borítóját.

A chicagói rapper Twitteren, egy rajongói kérdésre fejtette ki, hogy számára Kendrick nem tartozik a legnagyobb szövegírók közé a hiphopon belül, még úgy sem, hogy a sorokat és az általuk elmesélt sztorikat fenomenálisnak tartja. Na de akkor mi hiányzik? Lupe szerint nincsenek csattanók a sorok végén, ez a legnagyobb problémája a nemsokára saját tervezésű cipővel jelentkező Kendrickkel. 

Lupe amúgy konkrét példát is hozott, Big Sean „Control” című dalában található egy Kendrick verze, mely a megjelenésekor hatalmasat ment, részben azért, mert a rapper olyan nagyok közé sorolta magát benne, mint Jay-Z, Eminem, vagy éppen Nas. Lupe szerint a verze kifejezetten rossz volt, és így pláne fura volt neki, hogy pont ebben hivatkozik magára az egyik legjobbként Kendrick.

[vembed youtube=”xufJHc2EdBA” ](Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés