Kövess minket

Bulvár

Ma már lehet nem felfüggesztettet adna a bíró 6ix9ine-nak

Késő bánat.

Megosztva

Forrás:

Lehet nem volt jó ötlet felfüggesztettet adni 6ix9ine-nak, amiért kétszer is megszegte a szexuális ügyében kiszabott próbaidőt, de a bírónő szerint ezért nem őt érdemes hibáztatni – írja a TMZ.

A Manhattani Büntetőbíróság bírója, Felicia Mennin 4 év felfüggesztettet adott a brooklyni rappernek október 27-én, miután Houstonban és Brooklynban is felhalmazott 1-1 bántalmazási ügyet, duplán megszegve ezzel a korábbi, szexuális visszaéléses ügyében kiszabott próbaidőt. Mennin szövivője a TMZ-nek elárulta, hogy a bírónő a houstoni esetet (mikor a rapper egy provokátor rajongóját fojtogatta) ahhoz hasonlította, mint mikor egy sztár ellök egy papparazzit, így azt nem igazán vette komolyan, a felelősséget pedig a főbíróra hárította, aki állítólag már előzetesen megállapodott a felekkel, köztük a védelemmel és az ügyészekkel.

Mint nemrég írtuk, a napokban megtámadták 6ix9ine egyik klipforgatását, 8 lövést leadva arra a házra, ahol a videóját forgatta volna Kanye Westtel és Nicki Minaj-zsal. Lehet a börtönben nagyobb biztonságban lett volna.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük