Kövess minket

Hiphop

Mac Miller halála annyira megrázta Lil Xan-t, hogy azt állítja, abbahagyja a rappelést

Lehet fotósnak áll.

Megosztva

Forrás:

Habár Lil Xan még mindig csak 22 éves, az elmúlt hónapokban annyi támadást kapott, amennyit más rapperek évtizedek alatt sem. El sem kezdődött a karrierje, máris rengetegen kikezdték a neve miatt, majd tett egy őszinte, ám kissé meggondolatlan kijelentést Tupac-ról, ami miatt az oldheadek állandó céltáblájává vált. Hiába finomított aztán a véleményén a rázúduló gyűlölet hatására, de nem kaphatott feloldozást. Később arctetoválásai és szerelmi élete okán vették szájukra az emberek, a zenélés pedig szép lassan háttérbe szorult.

Xan, polgári nevén Diego Leanos sosem titkolta, hogy Mac Miller a példaképe, az ő munkásságának köszönhetően kezdett el rappelni évekkel ezelőtt. Miller múlt héten bekövetkezett tragikus halála teljesen padlóra küldte, a kezdeti sokkot követően átgondolta az egész életét, és váratlan döntést hozott: egy megemlékezős Youtube videó elején bejelentette ugyanis visszavonulását.

[vembed youtube=”fgrbHauJYkQ” ]„Ő volt az oka, hogy rappelni kezdtem, most leginkább miatta hagyom abba az egészet” – vágott bele a közepébe, majd azt is elmondta, hogy kiskora óta fotós szeretett volna lenni, de kerülőutakon mégis a rapnél kötött ki. Ami amúgy kimondottan jó döntésnek bizonyult, hiszen a 2017-es, Betrayed című slágere pikk-pakk felhelyezte a hiphop térképére. Debütáló albumát, a Total Xanarchy-t idén áprilisban adta ki, ezt a Heartbreak Soldiers mixtape követte júliusban.

Hogy mihez kezd ezután, az valószínűleg még számára is rejtély. Ha viszont csak viccelt ezzel az egésszel Miller halálára hivatkozva, akkor az finoman szólva sem LIT.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés