Kövess minket

Hiphop

Mac Miller öt évvel ezelőtti „Donald Trump” című száma ismét pörög az online slágerlistákon

De a rapper nem örül neki.

Megosztva

[vembed youtube=”74TFS8r_SMI” ]Emlékezték még erre a 2011-es Mac Miller rapslágerre, mely amúgy erősen közrejátszott a zenész karrierjének felfutásában? Na ez a track ismét előkerült az elnökválasztás óta, ráadásul egy ideig még az iTunes top 30-jába is beküzdötte magát. A dal simán a fiatal republikánusok új himnusza lehetne, hisz amellett, hogy az „annyi pénzem van, mint Donald Trumpnak” klisét hangoztatja, még olyan mondatokat is tartalmaz, hogy:

[highlight]„átveszem a hatalmat, míg az ellenségeim felrobbannak az idegességtől”[/highlight]ami valljuk be, eléggé beleillik bármelyik Donald Trump rajongó világképébe. Mac persze nem tudhatta 5 évvel ezelőtt, hogy Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke, ha tudta volna biztos nem írja meg a dalt, mivel már többször kijelentette, hogy nem rá szavaz. 

Extra csavar a történetben, hogy 2013-ban még maga Trump is beszélt a dalról egy Twitter kiírásában, ahol perrel fenyegette a fehér rappert, mivel szerinte jogtalanul használta fel a nevét. A track jelenleg 116 milliós pörgetésnél jár Youtube-on, de ha esetleg megunnák a fiatal trumpisták a hallgatását, még mindig itt lesz Rae Sremmurd 2014-es partizenéje, az „Up Like Trump

[vembed youtube=”GLa9YxV1Xps” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés