Kövess minket

Film

Macaulay Culkin már nagyon unja a Reszkessetek betörőket! karácsonykor

Meg amúgy is, az ünnepek alatt viszont különösen.

Megosztva

Forrás:

Ha valaki azt hitte volna, hogy csak nálunk sokkolják a mit sem sejtő nézőket minden karácsonykor a Reszkessetek betörők! valamelyik részével, azt megnyugtathatjuk, máshol sincs ez másként. Pláne nem Amerikában, ahol szintén szerves része a film a szeretet ünnepének, még ha nem is örül ennek mindenki túlzottan. Macaulay Culkin speciel nagyon nem, mondjuk ezen talán senki sem lepődik meg. Az immár 37 éves, de még mindig kölyökképű színész a The Ellen DeGeneres Show-ban árulta el, hogy 15 év alatt egyszer sem nézte meg filmet, karácsonykor pedig igyekszik minél inkább elkerülni az ismétléseket, még ha sokan pont vele szeretnék végigülni azt.

„Voltak olyan emberek, akik velem együtt akarták nézni a „Reszkessetek betörőket!” az ünnepek alatt. Ez totál zavarba ejtő, sőt, egyben ijesztő. Amikor én nézem, eszembe jutnak különböző emlékek a forgatásról. Nem tudom úgy figyelni, mint mások” – mondta a balhékat – látszólag – maga mögött hagyó, teljesen kisimult egykori gyerekszínész, pirosra festett körmökkel felvértezve az adásban.

Hozzátette azt is, karácsonykor lassan ki sem tud mozdulni, mert mindig rajongók hada támadja be, erre pedig semmi szüksége sincs. Inkább hastáncol otthon.

[vembed youtube=”_wrEYqdTf98″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés