Kövess minket

Hiphop

Machine Gun Kelly diss trekivel vágott vissza Eminemnek

MGK egyelőre az első, aki felvette a kesztyűt.

Megosztva

Forrás:

Eminem rengeteg rappernek és médiaszemélyiségnek beszóltKamikaze” című meglepetés albumán, de az érintettek vagy elviccelték a dolgot (Lil Pump), vagy egyenesen megtiszteltetésként beszéltek arról, hogy savat kaptak a hip-hop világ egyik nagy öregjétől. Elsőre tehát úgy tűnhetett, hogy a megszólított emberkék elengedik a sorokat a fülük mellett, de Machine Gun Kelly mégis beleállt a beefbe, és egy „Rap Devil” című diss trekivel válaszolt.

[vembed youtube=”Fp0BScQSSvg” ]Először is kezdjük azzal, hogy Eminem egy 2012-es MGK Twitter posztért rúgott bele a szintén fehér rapperbe, ebben Kelly azt írta, hogy Em lánya, Hailie iszonyat szexi, később aztán egy Tech N9ne dalon kérdőjelezte meg Eminem „Rap Isten” státuszát, igaz a nevét nem mondta ki a verzében. A diss-nek már a címe is Eminemre és a „Rap God” című híresen pergőnyelvű dalára vonatkozik, MGK ezt csavarja ki, magát pedig Rap Ördögnek hívja. MGK fő oltásai Eminem kiégettségére fókuszálnak, többször feljön a dalban Shady életkora, és hogy talán jobb lenne visszavonulnia, ahelyett, hogy a korai éveit megközelíteni sem tudó lemezeket dobál ki. MGK megemlíti, hogy Eminem hat évet várt arra, hogy beszóljon neki, de azalatt a háttérben folyamatosan próbálta elgáncsolni őt, nem mehetett olyan rádióműsorokba, ahol Eminemnek volt hatalma, és az Interscope-nál megpróbálta elérni, hogy rúgják ki őt. „Ennek ellenére nem tudod elrejteni a tényt, hogy az utolsó négy albumod olyan rosszak, mint a szelfijeid” – rappeli. 

MGK szerint Eminem egy unatkozó, nagyon gazdag, de kiégett rapperré vált, akinek stílusa iszonyat corny lett az évek alatt. Eminemet ennek ellenére továbbra is az egyik legjobbnak tartja a szakmában, de egy olyan legjobbnak, akinek ideje lenne letennie a tollat, mielőtt tönkre teszi a saját karrierjét. Meglátjuk Eminem válaszol-e.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés