Kövess minket

Bulvár

Machine Gun Kelly és Megan Fox nem csak a zenész klipjében, de a való életben is összejöttek

Mikor a fikció valósággá válik.

Megosztva

Forrás: YouTube

Három héttel ezelőtt debütált Machine Gun KellyBloody Valentine” című klipje, melyben a  Transformers filmekből ismert színésznő, Megan Fox szexizve kínozza a zenészt különféle tortúrákkal. MGK fanjai azonnal kombinálni kezdtek, hogy biztos van köztük valami, pedig híres emberek más híres emberek klipjeiben nem annyira egetrengető jelenség, de most úgy tűnik, ebben az esetben tényleg a rajongóknak volt igazuk.

[vembed youtube=”wSdT-SArM2Q” ]A páros ugyanis kézenfogva távozott nemrég a Los Angeles-i Mr. Furley’s bárból, majd kocsiba ülve egy csók is elcsattant köztük. MGK Twitteren utalgatott rá, hogy ez bizony nem valamiféle fellángolás, hanem igazi kapcsolat. Posztjában először a „Bloody Valentine” egyik sorát idézte, miszerint „barátnőmnek hívlak, mi a fasz” – majd kihangsúlyozta, hogy milyen érdekes, hogy az élet imitálja a művészetét, utalva a klipre.

[twitter]https://twitter.com/ESTFORLIFE1/status/1272804818340347904[/twitter]
Fox amúgy kb. egy hónapja ment szét jövőbeni ex-férjével, Brian Austin Green-nel, akivel közel 10 évet voltak együtt. A kapcsolatnak Fox vetett véget, mert elmúlt a szerelem. Három közös gyermekük van.

(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés