Kövess minket

Bulvár

Machine Gun Kelly leoltotta a Slipknot tagjait, amiért 50 évesen „fura” maszkokat hordanak

Megosztva

Machine Gun Kelly váratlanul bekóstolta a Slipknot nevű metál banda tagjait egy fesztiválon, amiért szerinte ciki, hogy 50 évesen fura maszkokban lépnek színpadra – írja a LoudWire.

A rapperből lett pop-punk zenész és a horror esztétikát a durvulós metállal keverő banda is fellépett a chicagói Riot Fesztivál záróhétvégéjén, MGK itt dobta be a szúrkálódós megjegyzését. A zenész épp a „Jawbreaker” című dalára fordult rá, mielőtt intézett pár szót a közönséghez.

„Hey, tudjátok, hogy mi az, amit nagy örömömre nem csinálok? Nem lépek fel 50 évesen a színpadra, fura maszkokkal az arcomon, hogy utána faszságokat beszéljek. Na, mindegy is, inkább beszéljünk arról, hogy mi a kedvenc cukorkátok?” – poénkodott MGK.

Machine Gun Kelly vélhetően azért szólt be a Slipknotnak, mert korábban a banda énekese, Corey Taylor egy Cutter’s Rockcast interjúban arról beszélt, hogy utálja az olyan előadókat, akik becsődölnek egy zenei stílusban, majd rögtön rockra váltanak. Taylor nem mondta ki MGK nevét, de utalt rá, hozzátéve, hogy akiről beszél, az biztosan felismeri magát.

Slipknot fanok Twitteren lendültek ellentámadásba MGK szavai után, azt pedzegetve, hogy a zenész látványosan azután váltott rockra, hogy Eminem ledobott egy neki címzett diss zenét. Mások arról posztoltak, hogy érik egy Slipknot és Eminem kollab, és akkor MGK lehet country-ra vált következőleg.

MGK szintén egy Twitter posztban magyarázta meg a beszólását, azt állítva, hogy a Slipknot énekese sértődöttségből támadta őt be, ő pedig csak erre reagált.

„Corey Taylor is felvett egy verzét a Tickets To My Downfall albumomra, de annyira borzalmas volt, hogy végül nem használtam fel. Ez nem tetszett neki, és elkezdett mocskolódni egy interjúban, ugyanarra a lemezre, amire felkerült volna. El vagytok tévedve, ismérjetek be, hogy csak savanyú a szőlő”.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés